Costia Moe, 100% Extra Virgin Oliven Olje

SKU
1029961
Artikkelnr.
CM2022
kr 199,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 4 igjen
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

COSTIA MOE Ekte 100% Olivenolje, rent natur produkt.

COSTIA MOE er 100 % kaldpresset Extra Virgin Olivenolje fra egne trær og landområder, omkring middelalderbyen Suvereto, Toscana, Italia

Vår tradisjonelle Toskanske olje. Den har fått lovord i inn- og utland og vi får stadig en større kundekrets. Den har spredd seg litt etter litt, som ringer i vannet! Vår tradisjonsrike olje leveres i firkantet, klassisk mørk glassflaske. Filtrert på naturmetoden med lagring på tank fra innhøsting til neste vår hvor den fylles på flasker. COSTIA MOE får da en naturlig og fin klarhet og samtidig som den beholder den gode smak av toskansk olivenolje. Riktig Olivenolje fra Toscana er kjent for sine gode smak.

Costia Moe 100% Extra Vergin er perfekt for salatdressing og for alle mulige pastasauser. Ta også en liten skvett olienolje på Pizza når den kommer ut av ovnen, på grillet fisk, på stekt fisk, på grillet eller stekt kjøtt, og oljen fremhever smaken på maten.

Costia Moe er 100% natur, produsert kun i egen regi, helt uten bruk av kjemikalier, sprøytemidler og kunstgjødsel. Kaldpresset kun en gang, under vår kontroll. Costia Moe der derfor en ekte Extra Virgin olivenolje. Den kjennes på lukten og smaken. En ekte olivenolje skal lukte og smake oliven, til forskjell fra vanlig olje. De kalles også ofte extra vergine, men de aller fleste inneholder kun de lovbestemte 30% ekstra vergin olje, resten er blandingsoljer av forskjellig og dårligere kvalitet. Dette er rene blandingsprodukter som hverker lukter eller smaken oliven.

Costia Moe ekte Vergin Olivenolje leveres i 0,5 liter flasker, eller i kartong med 6 flasker med 10% rabatt for hel kartong. Oliven oljen bør lagres mørkt og unngå sterkt sollys og for sterk varme.Opprinnelse og kundetrygghet

Costia Moe olivenolje er kun laget fra eget jordbruk og egne trær og landområder i rundt Middelalderbyen Suvereto, Toscana, Italia. Dette for å sikre 100% kontroll med produktet. All håndtering, innhøsting og pressing har skjedd under vårt oppsyn og kun med arbeidskraft fra oss, gode venner av familien og noen faste innleide mannskaper som har jobbet for oss hvert år. Vårt landbruk er registert i Italia under Azienda Agricola Finn Moe.

Ved å kjøpe Oliven olje fra Costia Moe vet du eksakt hvor oljen kommer i fra, og du vet hvem som står bak. Du kan også slå av en prat med gutta som har vært utpå jordet. Det gir en ekstra trygghet for deg som kunde. Du kan reise å se på trærne og landskapet.

Holdbarhet og lagring

Alle flaskene har en "best før" holdbarhetsdato påstemplet. Denne er 16 måneder fra tappedato. Denne holdbarhetsdatoen er lovpålagt av myndighetene med henblikk på verst mulig lagring, under påvirkning av sollys og sterk varme i Italia. Holdbarheten ved normal lagring, først av alt mørkt og ikke for varmt, er mye lenger enn påstemplet dato.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. CM2022