Brushwork Softest, Filbert L

SKU
1026703
Artikkelnr.
GODEBRSUP-HML
Produsent
GodHand
kr 279,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 5 igjen
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

GodHand Brushwork Softest-serien er håndlagede malepensler med ekstremt myk bust, som nesten oppleves som fluffy dunhår. De holder på mye maling for hvert "dypp" og påfører alle typer maling slikemykt og uten penselmerker. Penslene beholder sin mykhet over lang tid og kan alltid oppfriskes med Brush Maintenance Starch. Leveres med penselhette i aluminium, som Brushwork Pro serien. I penslene er det brukt de beste Japanske syntetiske fibre (PBT) for å gi penselen særdeles lang holdbarhet og presisjon over lang tid. Busten er optimalisert for modellformål med akkurat rett "sprett" og tilbakemelding.

Tåler løsemidler og kan brukes med alle typer maling.

GodHand viser oss nok en gang at de har perfeksjonert et hobbyprodukt. Her får du en særdeles elegant pensel med skaft i HVITlakkert treverk og med solid metall-innkaspling av busten. Det medfølger også en beskyttelsehette i blank aluminum, for best mulig oppbevaring og lagring når den ikke er bruk.

Tar man godt vare på denne penselen, har du kanskje det beste verktøyet på markedet for modell og hobbyformål. Vi er hvertfall dypt imponert over denne produktlinjen og trodde rett og slett ikke det vi så første gangen vi kikket på disse penselene. Dette er high-end på sitt aller beste. Vi kan varmt anbefale dette produktet. Prislappen er ikke for alle, men for de som velger å kvalitet over kvantitet vil bli overveldet. Dette slår enkelt og greit alt av "Kolinski" pensler vi har sett.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. GODEBRSUP-HML
Produsent GodHand