Brushwork PRO, Point Brush M

  • Tilbud
SKU
1024584
Artikkelnr.
GODEBRSP-MM
Produsent
GodHand
Spesialpris kr 143,10 Vanlig pris kr 159,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 2 igjen
-
+
c

Åpent kjøp i 30 dager

d

Frakt fra 79 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

GodHand Brushwork PRO pointed brush M (for medium) er en ørsmå hakk større enn den minste. Vi snakker også her om en presis og lekker malepensel med tynn bust. Her er det brukt de beste syntetiske fibre for å gi penselen særdeles lang holdbarhet og presisjon over lang tid. Busten er optimalisert for modellformål med akkurat rett "sprett" og tilbakemelding.

Tåler løsemidler og kan brukes med alle typer maling. Ypperlig til all slags maling, men et must for figurmaling hvor det kreves særegen presisjon.

Som eksempel er denne penselen egnet for maling av for eksempel øyebryn på figuer. Med andre ord, i GodHands verden er medium fremdeles ganske lite. Utvilsomt er også denne penselen uhyre presis.

GodHand viser oss nok en gang at de har perfeksjonert nok et hobbyprodukt. Her får du en særdeles elegant pensel med skaft i blålakkert treverk og med solid metall-innkaspling av busten. Det medfølger også en beskyttelsehette i blank aluminum, for best mulig oppbevaring og lagring når den ikke er bruk.

Tar man godt vare på denne penselen, har du kanskje det beste verktøyet på markedet for modell og hobbyformål. Vi er hvertfall dypt imponert over denne produktlinjen og trodde rett og slett ikke det vi så første gangen vi kikket på disse penselene. Dette er high-end på sitt aller beste. Vi kan varmt anbefale dette produktet. Prislappen er ikke for alle, men for de som velger å kvalitet over kvantitet vil bli overveldet. Dette slår enkelt og greit alt av "Kolinski" pensler vi har sett.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. GODEBRSP-MM
Produsent GodHand