Brushwork PRO, Oblique Brush S

SKU
1024586
Artikkelnr.
GODEBRSP-NS
Produsent
GodHand
kr 199,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 4 igjen
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

GodHand Brushwork PRO Oblique Brush S (for small) er en skrå flatpensel. Med ca. 2 mm bredde på busten er den meget presis og lekker malepensel. Her er det brukt de beste syntetiske fibre for å gi penselen særdeles lang holdbarhet og presisjon over lang tid. Busten er optimalisert for modellformål med akkurat rett "sprett" og tilbakemelding.

Tåler løsemidler og kan brukes med alle typer maling. Ypperlig til all slags maling, men et must for figurmaling hvor det kreves særegen presisjon. Som eksempel er denne penselen egnet for maling av trange og ujevne områder.

GodHand viser oss nok en gang at de har perfeksjonert nok et hobbyprodukt. Her får du en særdeles elegant pensel med skaft i blålakkert treverk og med solid metall-innkaspling av busten. Det medfølger også en beskyttelsehette i blank aluminum, for best mulig oppbevaring og lagring når den ikke er bruk.

Tar man godt vare på denne penselen, har du kanskje det beste verktøyet på markedet for modell og hobbyformål. Vi er hvertfall dypt imponert over denne produktlinjen og trodde rett og slett ikke det vi så første gangen vi kikket på disse penselene. Dette er high-end på sitt aller beste. Vi kan varmt anbefale dette produktet. Prislappen er ikke for alle, men for de som velger å kvalitet over kvantitet vil bli overveldet. Dette slår enkelt og greit alt av "Kolinski" pensler vi har sett.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. GODEBRSP-NS
Produsent GodHand