White, 10 ml, Mr. Color

SKU
1029234
Artikkelnr.
MRHC001
Produsent
Mr. Hobby
kr 43,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Mr. Color Lacquer Paint er en løsemiddelbasert akrylmaling fra velkjente Mr. Hobby / GSI Creos. Innhold per glass: 10 ml.

Mr. Color har et bransjeledende utvalg av farger og er en meget ettertraktet malingsserie blant modellbyggere. Regnet som kanskje den aller beste malingen å bruke i airbrushen, men også særdeles godt egnet for pensling. Serien er anerkjent for å ha det mest omfattende og korrekte utvalget av historiske farger (RLM, BS, FS osv).

Malingen tørker til en meget jevn overflate med utrolig høy pigmentkvalitet og finish. En favoritt hos mange på grunn ypperlig heft på all salgs underlag og den harde overflaten som er meget motstandsdyktig mot slitasje og merker. Som standard har fargene blank eller halvblank overflate, noe som gjør påføring av dekaler til en enkel oppgave.

1 til 2 strøk er nødvendig ved penselmaling, og 2 til 3 strøk når man bruker en airbrush/lakksprøyte. Hvis du maler en lys farge over en mørkere tone, kan det være behov for flere strøk maling.


Ved airbrushing bør malingen tynnes ca 20 %. Følgende tynnere er tilgjengelig:

  • Mr. Color Thinner (T-101 til T-104)
    - Standard tynner. Kan også brukes for å rengjøre pensler.

  • Mr. Leveling Thinner (T-106 og T-108)
    - Gir en jevnere og blankere overflate med raskere tørketid. Best egnet for blank og halvblank maling.

  • Mr. Rapid Thinner (T-117)
    - Særlig egnet for metallfarger og matt maling. Kan også brukes som tynner for Mr. Surfacer på glass. Flott for bruk ved lakkering av kamuflasje og graderinger/overganger.

 

Ønsker man at malingen får halvblank eller matt sluttresultat kan man bruke en av Mr. Hobby's mangfoldige utvalg av klarlakk på glass eller sprayboks. Alternativt kan man bruke C-40 Flat Base for å matte malingen. Bland inn ca. 5 til 10% for en halvblank overflate og ca. 10-20 % av for en matt overflate.

æ

Vær oppmerksom på at noen farger blir levert i matt finish, se spesifikasjoner på produktsiden!

Viktig: Denne malingen inneholder løsemidler og avgir avgasser og lukt. Det er viktig å beskytte seg med godkjent maske og godt avtrekk (eller tilstrekkelig utlufting). Ikke egnet for barn og unge.

Mer informasjon

Mer informasjon
Glansgrad Blank
Malingstype Maling / Lakk
Malingsegenskap -
Artikkelnr. MRHC001
Produsent Mr. Hobby