Silver, 100 ml, Mr. Color Spray

SKU
1027456
Artikkelnr.
MRHS008
Produsent
Mr. Hobby
kr 149,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Mr. Color Spray er spraymaling av meget høy kvalitet. Leveres på bokser á 100 ml med bransjeledende dyser.

- Vi er ikke i tvil, dette er den beste spraymalingen for modellformål vi noen gang har prøvd!

Mr. Hobby er kanskje den mest ettertraktede malingsserien blant modellbyggere. Malingen er meget finpigmentert og er en fryd å bruke. Sprayboksene i denne serien er ikke noe unntak; her får man et enestående resultat rett ut av boksen. Særlig egnet for større overflater og for de som ønsker et jevnt resultat uten bruk av airbrush.

Spraymalingen tørker raskt, dekker godt og flyter jevnt ut og etterlater ikke skjolder. Malingen gir en solid og meget slitesterk overflate som er ypperlig for weathering og dekalering. Den har som standard en blank eller halvblank overflate, dette gjør påføring av dekaler til en enkel oppgave.

Påføres i tynne strøk til ønsket dekkevene er oppnådd. Enda bedre heft og resultat oppnås ved å bruke Mr. Surfacer grunning før spraymalingen påføres. I mange tilfeller vil et avsluttende lag med klarlakk sette prikken over i'en.

Mr. Color Spray er kompatibel med enamel, alkoholbasert og vannbasert akrylmaling. Det betyr i klartekst at man kan bruke foretrukket hobbymaling til detaljer og påføring over/utenpå spraymalingen etter at den har gjennomherdet. Som alltid, prøv på et lite synlig sted først for å forsikre om at uønskede reaksjoner mellom ulike malingstyper ikke oppstår.

Rist boksen godt før bruk, både med roterende og vertikale bevegelser.

Vær oppmerksom på at noen farger blir levert i matt finish. Glansgrad og andre malingsegenskaper er oppgitt under spesifikasjoner her på produktsiden!

Mer informasjon

Mer informasjon
Glansgrad Blank
Malingstype Maling / Lakk
Malingsegenskap Metallfarge
Artikkelnr. MRHS008
Produsent Mr. Hobby