Clear Green, 10 ml, Aqueous Hobby Color

SKU
1026377
Artikkelnr.
MRHH094
Produsent
Mr. Hobby
kr 43,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Mr. Hobby Aqueous Hobby Color er alkoholbasert akrylmaling på 10 ml glass.

Mr. Hobby er kanskje den mest ettertraktede malingsserien blant modellbyggere. Malingen har meget høy pigmentkvalitet og er nydelig å bruke i airbrushen. Den er også særdeles godt egnet for pensling.

Etter over 35 år på markedet er malingen reformulert for enda bedre egenskaper i bruk. Malingen tørker raskt, dekker godt og flyter jevnt ut og etterlater ikke skjolder. En stor fordel med Hobby Color serien er det bransjeledende utvalget av fargetoner og nyanser. Serien er anerkjent for å ha det mest omfattende og korrekte utvalget av historiske farger (RLM, BS, FS osv).

Aqueous Hobby Color er en maling med mildt løsemiddel som gir en høy grad av brukervennlighet, "dry tipping" ved airbrushing er praktisk talt ikke-eksisterende. Malingen gir en solid og slitesterk overflate som er ypperlig for weathering og dekalering. Den har som standard en blank overflate, noe som resulterer i et flott glansgrad på malt overflate. Spesielt er glansnivået som oppnås ved bruk av Aqueous Hobby Color blank maling utmerket. Den blanke overflaten gjør dessuten påføring av dekaler til en enkel oppgave.

1 til 2 strøk er nødvendig ved penselmaling, og 2 til 3 strøk når man bruker en airbrush/lakksprøyte. Hvis du maler en lys farge over en mørkere tone, kan det være behov for flere strøk maling.

Ønsker man en halvblank eller matt slutt-finish kan man bruke en av Mr. Hobby's mangfoldige utvalg av klarlakk på glass eller spayboks. Alternativt kan man bruke H-40 Flat Base for å matte malingen. Bland inn ca. 5 til 10% for en halvblank overflate og ca. 15% av for en matt overflate.

Vær oppmerksom på at noen farger blir levert i matt eller halvblank finish, se spesifikasjoner på produktsiden!

Mer informasjon

Mer informasjon
Glansgrad Blank
Malingstype Maling / Lakk
Malingsegenskap Gjennomsiktig Maling
Artikkelnr. MRHH094
Produsent Mr. Hobby