SilAir 15 A Stillegående kompressor

SKU
1007865
Artikkelnr.
WER15A
Produsent
Werther International
kr 4 995,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Sil Air 15a "Silent Air"  er en meget god og støysvak allround kompressor. Den brukes av mange til hobbyformål men er kraftig nok for de fleste oppgaver. Meget godt egnet for lakksprøyte, lakksprøyting, airbrush og maling av modeller.  Kompressoren leveres med vannutskiller.

SirAir 15 A veier hele 18 kg og det borger for bruk av de beste av materialer og komponenter. Meget lang levetid og god kvalitet gjør dette til den siste kompressoren du kjøper. Vi har solgt tusenvis av denne kompressoren over de siste 15 årene!  Norske og internasjonale modellbyggere har i en årrekke har utpekt denne kompressoren til sin favoritt.

Vi importer direkte fra produsent og det gir oss Europas beste pris på denne kvalitetskompressoren. Silair er kanskje de beste kompressorene som lages i dag!

Silent Air kompressor type SilAir 15 A er laget av kvalitetsprodusenten Wearther International fra Italia. Meget stillegående og støysvak - den støyer som regel mindre enn de fleste kjøleskap.

Modellen har følgende egenskaper:

  • Justerbart trykk
  • Opptil 6 bar
  • Opptil 17 liter per minutt, eller 36 kubikkmeter i timen
  • Vannutskiller
  • Veier 18 kg
  • Max dB 38 (normalt støyer den kun 30 dB - se link til PDF under).

Godt resultat krever godt verktøy og utstyr. Til alle våre authentic modeller og dioramer blir denne kompressoren brukt til lakkering, sammen med en god lakksprøyte.

Normal pris for slike kompressorer er ca kr 4500-5500,-.

Direkte link til PDF fil og informasjon om kompressoren

 

Hvordan påføre akrylmaling:

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. WER15A
Produsent Werther International