SP-35C Double Action Airbrush, 0,35 mm Dyse, 2 ml kopp

SKU
1024068
Artikkelnr.
SPMSP-35C
Produsent
Sparmax
kr 849,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 79 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Sparmax SP-35C er en av våre nye favoritt-airbrusher. Den er er særdeles arbeidsvillig, også med vannbasert akrylmaling, som er viktig for mange i dag. Den er dessuten designet for levere godt resultat selv med lavere arbeidstrykk enn det som er vanlig.

SP-35C er noe mer rafinert i bruk enn vår bestselger og arbeidshest HB-040. Den har 0,35 dyse og nål og leverer bedre presisjon når man jobber tett på objektet. SP-35C-varianten, som vi er alene om å føre i Norge, har i tillegg justering for maksimal malingsmengde på bakstykket - det Sparmax kaller pre-set color flow control.

Din trygghet er at vi vurderer og langtidstester alle airbrushene vi selger. De fleste airbrusher fungerer godt når de er eskenye, men det først etter lengre testing at alle egenskapene avsløres.

Vår erfaringer med SP-35C er utelukkende positive. Den var vesentlig bedre på vannbasert akrylmaling enn et par andre modeller vi har ført i lengre tid, så denne tar over stafettpinnen videre i vårt sortiment. For noen kunne nok koppen på 2 cc ha vært en anelse større, men under våre tester viste denne lakksprøyta seg å være eksepsjonelt malingsgjerrig, så i praksis mener vi dette ikke er noe savn.

Til sutt er greit å nevne at SP-35 serien er Sparmax sin absolutte bestselger. Det er dog viktig å huske på at modellene i serien har individuelle forskjeller - vår anbefaling gjelder kun for SP-35C modellen.

Deler for å bygge om airbrushen fra double action til single action samt krone-munnstykke (kalt Crown Cap) medfølger i esken. Krone-munnstykke er å anbefale hvis man lakkerer mye med vannbasert maling eller ønsker høyere presisjon generelt.

Vi ønsker også å minne om at reservedelene er meget gunstig priset, noe få tenker på ved kjøp av lakksprøte. Se tilbehør under!

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. SPMSP-35C
Produsent Sparmax