Beetle og SP-35C, Komplett pakke med airbrush og kompressor

SKU
1024186
Artikkelnr.
SPMBEETLE
Produsent
Sparmax
kr 2 995,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 79 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Kvalitetspakke med alt du trenger for å komme i gang med airbrushing / lakkering.

Pakken inneholder:

  • SP-35C airbrush / lakksprøyte
  • Beetle kompressor med justérbart trykk
  • Airbrush slange


Kompressoren er den helt nye Sparmax Beetle. En meget stillegående og liten kompressor. Lydnivået er imponerende lavt med kun 40 dB. Den har justérbart trykk som gjør den meget alsidig til alle typer lakkering. For de med liten plass er også størrelsen helt avgjørende og denne har de nette målene på kun (LxBxH) 12.4 x 10 x 11.4 cm. Maksimalt trykk er 2,06 bar (30 PSI) og den leverer mellom 6 og 14 liter luft per minutt. Kompressoren har også en autostop funksjon når du setter fra deg lakksprøyten i den innebygde holderen.

Airbrushen som følger med i denne pakken er en av våre favoritt airbrusher. SP-35C er noe mer rafinert i bruk enn vår bestselger og arbeidshest HB-040. Den har 0,35 dyse og nål og leverer meget god presisjon når man jobber tett på objektet.

Den er særdeles arbeidsvillig, også med vannbasert akrylmaling, som er viktig for mange i dag. Som bonus er denne lakkprøyta det vi kaller "malingsgjerrig". Den bruker lite maling for å oppnå ønsket resultat. Den er også mindre sensitiv til lakkering ved lavt trykk, som kan være praktisk i noen tilfeller.

Husk også at reservedelene til denne lakksprøyta er meget gunstig priset, noe få tenker på ved kjøp.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. SPMBEETLE
Produsent Sparmax