NMJ Topline Santa Fe TMY 1125, DC

SKU
1030332
Artikkelnr.
NMJT90608
Produsent
NMJ
kr 2 495,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 1 igjen
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

NMJ Topline modell av Strabag TMY 1125, med Santa Fe design og logoer. DC Analog.

NMJ Topline model av Stragbag TMY 1125 i Santa Fe farger og Santa Fe logoer i hver ende. Modellen har alle detaljer for Strabag-versjonen. Modellen har håndtak av metall, etsede sidegitter, NEM kortkoblingsholder samt alle de unike detaljene for de tyske utgavene.

Modellen leveres med høydetaljert plast overdel og et nytt forbedret og tyngre metallchassis. Ny forbedret printplate med alle funksjoner. Fjærende buffere.

Modellen kommer i DC analog og DCC digital med NMJ's fantastiske Nohab lyd. Enkel ombygging til AC ved hjelp av ombyggingssett 95990, som inneholder slepesko og AC hjul, se tilbehør under. 3 ledninger må loddes om, så kjører den på den nye utgaven av Märklin C-skinner. For drift på gamle M- og K-skinner må hjulene også byttes.

Topplamper, nedre markeringslys og interiørlys i førerhyttene kan styres separat. Leveres med MTC21 grensesnitt for dekoder og ferdig montert høyttaler for enkel ettermontering av lyddekoder.

Strabag Rail er en del av det store tyske byggekonsernet Strabag SE og som har vært i virksomhet mer enn 85 år. Strabag har lang og god erfaring med kompliserte byggeprosjekter, noe som kommer til nytte ved bygging av jernbane-infrastruktur. Strabag Rail bygger jernbanelinjer fra planlegging til komplett nøkkelferdige jernbaneanlegg, og har for sitt arbeide en omfattende og moderne maskinpark til disposisjon. Dette gjør at man kan bygge raskt og effektivt med god kvalitet ifølge selskapet. Interessant er at Strabag har hatt flere Nohab lok i lokparken, bla. foruten 1125 bl.a.TMY 1147 som også er kommet som NMJ modell.

Mer informasjon

Mer informasjon
Skala H0 / 1:87
Jernbaneselskap Strabag
Sporvidde H0 / 16mm
Digitalt Grensesnitt MTC 21 Pin
Artikkelnr. NMJT90608
Produsent NMJ