NMJ Topline Altmark Rail TMY 1155, DCC m/ Lyd

SKU
1018243
Artikkelnr.
NMJT90605
Produsent
NMJ
kr 3 295,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

NMJ Topline modell av Altmark Rail TMY 1155 iDCC Sound version.

Topp detaljert modell av Altmark Rail v/Nohab entusiasten Michael Frick. Modellen er lakkert i de originale GM demonstrator fargene bl.a fra G12 7707 og har håndtak av metall, etsede sidegitter, NEM kortkoblingsholder samt alle de unike detaljene for de tyske utgavene.

Leveres med MTC 21 pins plugg for dekoder og ferdig med kvalitetshøyttaler montert for bedre lyd.

Utgaver ferdig med lyddekoder vil også bli tilgjengelig. Digitalt kan øvre og nedre lys styres separate, includert interiørlys i begge førerhyttene. NMJ har ikke laget mindre 8 forskjellige hoved-støpeformer for dette kult-lokomotivet.

Jernbaneselskaper i Sverige kjøpte brukte Nohaber fra Danmark og Norge. De ble satt rett inn i godstrafikk over hele Sverige. Selskaper som Tågåkeriet i Bergslagen (TÅGAB), BMS, BSX, Innlandsgods, Tågkraft AB, Stuckton, STT, Ofotbanen, Railcare, Three T og Skånetog er noen selskaper som har benyttet nohab lokene. NMJ presenterer noen av de svenske versionene.

Michael Frick var Nohab-entusiasten som kjøpte et lok til sin kone, Ellen, en DSB Mx som også fikk navnet Ellen, og som reiste til Kosovo for a omlakkere ex NSB Di3 lok for jernbanen og som senere har bygget opp en eget virksomhet med utelie og reparasjon av Nohab-lok. Michael var også den vi ringte når vi i NMJ hadde ideen om eget tog med Nohaber gjennom Tyskland, Østerrike og Ungarn og som svarte uten et sekunds betenkningstid, klart det. Stor takk til Michael for det.

Mer informasjon

Mer informasjon
Skala H0 / 1:87
Jernbaneselskap Altmark Rail
Sporvidde H0 / 16mm
Strømsystem DC Analog
Digitalt Grensesnitt MTC 21 Pin
Typebetegnelse -
Artikkelnr. NMJT90605
Produsent NMJ