Åpningstider i påsken: Mandag 25/03 og Tirsdag 26/03: 10-18 | Onsdag 27/03: 10-14 | Påskeaften: Stengt

Z21 Digitalsentral

SKU
1002989
Artikkelnr.
ROC10820
Produsent
Roco
kr 5 995,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 1 igjen
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Z21 Komplett multiprotokoll digital system fra Roco/Fleischmann !

Neste generasjon er her, en helt ny tankegang som lar deg styre hele modelljernbane gjennom en hovedboks og ruter, samt ved hjelp av iPad, iPhone, eller Android baserte nettbrett og telefoner. Dette gir mange fordeler samt et nydelig grensesnitt med touch skjerm som utgangspunkt. I tillegg er det en rekke tilkoblingsmuligheter og systemet er kompatibelt med Multimaus, Multimaus Pro og mange velkjente digitalkomponenter. I tillegg til selve pakken kreves det at du har en trådløs WLAN router eller access punkt.

I tillegg til det generelle gensesnittet på din touch enhet vil det fra lansering lanseres en rekke forskjelling fører miljører som du realistisk kan styre dine lokomotiver fra. Alt ved hjelp av touch og et intuativt grensesnitt.

Den har også utgang for programeringsspor, Loco Net, Roco Bus, Can Bus, X-Bus (3 Stk), LAN, samt mer.

I tillegg blir det muligheter for å programere dekoder og CV verdier fra et enkelt brukegrensesnitt. Det er også planer om å lage en interface for Zimo lyddekodere. Det skal også nevnes at systemet støtter RailCom fullt ut. Roco/Fleischmann har lovet en løpende utvikling.

Brosjyre/Flyer, PDF , Engelsk

Bruksanvisning, PDF, Engelsk/Tysk/Fransk

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. ROC10820
Produsent Roco