MP5 Saktegående Vekselmotor

SKU
1019240
Artikkelnr.
MTBMP5
Produsent
MTB
kr 259,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

Åpent kjøp i 30 dager

d

Gratis frakt over 1500 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

MTB Model MP5 er en stillegående og saktegående pensemotor. Motoren har tatt det europeiske markedet med storm som en liten, driftsikker og ikke minst saktegående motor av meget god kvalitet. Den har vært langtidstestet på flere kjente ustillingsanlegg i Tyskland.

Mål (L x B): 30x42 mm
Tilkobling: 8 til 16 V AC eller DC

MP5 er motoren en videreutvikling av MP1 og byr på noen hendige ekstra finesser og funksjoner:

  • Særdeles enkel tilkobling ved hjelp av medfølgede kontakt (ingen lodding kreves)
  • MP5 har 2 innebygde brytere (f.eks. styring av hjertestykke og tilbakemelding til stillverk)
  • MP5 motoren kan kobles opp på 2 forskjellige måter
  • Utslaget kan justeres til 3, 6, 9 eller 12 mm

Videre er motoren saktegående som gir et realistisk preg, og den er mer stillegående enn tilsvarende servoløsninger. MP5 motoren kan sees som en et fullverdig, og betraktelig mindre alternativ til den klassiske Tortoise motoren. Størrelsesmessig er den en av de minste motorene på markedet.

Viktig: Sammen med pensemotoren følger det med en pianotråd (ståltråd) for å legge om veksel/pens. Denne er tykk (i diameter) og tilsvarende stiv. Hvis man bruker medfølgende pianotråd er det viktig å påse at man justerer utslaget på motoren til passende utsalg for pensen og skalaen man bruker (3, 6, 9 eller 12 mm). Motoren er kraftig og i kombinasjon med medfølgede pianotråd og feil utslag kan motoren dra i stykker pensen. Alternativt kan man bruke en pianotråd av mindre dimensjon som har mer fleksibilitet. For detaljert informasjon om hvordan man endrer utslag osv. kan man besøke MTB MP5 produktside HER!

Ved digital drift er det viktig å huske på at motoren må ha strøm i hele perioden den legger over. I vårt sortiment av pensedekodere har Littfinski en glimrende dekoder for 4 motorer, den finner du under tilbehør lengre ned på siden.

Koblingsskjema ved bruk av Littfinski SA DEC 4 digitaldekoder (klikk på bilde for større visning):

MTB Modell MP5 Littfinski SA DEC 4

Mer informasjon

Mer informasjon
Produsent MTB
Artikkelnr. MTBMP5