Beetle og HB-040, Komplett pakke med airbrush og kompressor

SKU
1021486
Artikkelnr.
SPMBEETLE
Produsent
Sparmax
kr 3 249,00
Tilgjengelighet: På lager
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

Kvalitetspakke med alt du trenger for å komme i gang med airbrushing / lakkering.

Pakken inneholder:

  • HB-040 airbrush / lakksprøyte
  • Beetle kompressor med justérbart trykk
  • Airbrush slange


Kompressoren er den helt nye Sparmax Beetle. En meget stillegående og liten kompressor. Lydnivået er imponerende lavt med kun 40 dB. Den har justérbart trykk som gjør den meget alsidig til alle typer lakkering. For de med liten plass er også størrelsen helt avgjørende og denne har de nette målene på kun (LxBxH) 12.4 x 10 x 11.4 cm. Maksimalt trykk er 2,06 bar (30 PSI) og den leverer mellom 6 og 14 liter luft per minutt. Kompressoren har også en autostop funksjon når du setter fra deg lakksprøyten i den innebygde holderen.

Airbrushen som følger med i denne pakken er vår absolutte bestselger. HB-040 er det perfekte kompromiss mellom kvalitet, pris og brukervennlighet. Lakksprøyten leveres med 0,4 mm nål og er i så måte enn real "allround" sprøyte. Den er laget spesielt med tanke på alle de ulike typer maling som finnes innenfor vår hobby, og er meget egnet for både akryl- og oljemaling.

Det mest geniale med HB-040 er likevel dens enkelhet og holdbarhet. Sprøyten er lett å demontere og særdeles enkel å rengjøre. Den tåler også en støyt. I tillegg er reservedelene meget gunstig priset, noe få tenker på ved kjøp.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. SPMBEETLE
Produsent Sparmax