WLAN utvidelsepakke for "z21Start" / Startsett

SKU
1015107
Artikkelnr.
ROC10814
Produsent
Roco
kr 759,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 1 igjen
-
+
c

30 dager bytterett

d

Frakt fra 89 kr, Gratis frakt over 3000 kr

e

Lynrask levering

f

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

WIFI utvidelsespakke for alle startsett med "z21Start" hovedboks. Denne pakken inneholder alt du trenger for å styre dine tog via en mobil enhet (Andriod eller iOs) eller med den nye trådløse Multimaus WIFI. Men Z21 appen kan man styre togbanen ved hjelp av et intutivt og trådløst grensesnitt. Man kan også automatisere ruter, legge inn bilder av dine tog og styre utvalgte modeller med fotorealistiske førerrom der man kjører som i virkeligheten. Pakken legger også tilrette for tilkobling til PC styringsprogrammer (kjøpes separat) som Rocrail®, iTrain®, TrainController® med flere.  

For å bruke denne pakken med z21Start må du låse opp funksjonaliteten med en kode - koden får du på følgende link: Unlock code!

For å låse opp Z21 må man ha en PC og laste ned programmet Z21 Maintenance fra www.z21.eu! For å gjøre dette kobler PCen til det medfølgende trådløse nettverket eller med nettverkskabel og start Z21 Maintenace. I esken ligger det en bruksanvisning med en kode som må skrapes frem, som et skrapelodd. I tillegg til dette må man hente ut serienummeret for  Z21 Start boksen ved bruk av PC programmet (se bruksanvising eller youtube video over).

VIKTIG: Noen har opplevd problemer med å få full tilgang til Z21 ved bruk av programmet. Løsningen er enkel med står ikke nevnt i bruksanvisningen, det er MEGET vitkig at man gjøre PCen synlig på nettverket til Z21. Gjelder både ved kablet og trådløst nettverk. En kjapp guide til hvordan dette gjøres på Windows 10 under.

  • Klikk på nettverksikonet nederest til høyre på oppgavelinjen - bilde av en PC skjerm og nettverkskabel (det kan være skult bak pil opp ^).
  • Tykk på nettverket du er tilkoblet - gjerne merket "Nettverk #" eller navnet på det trådløse nettverket
  • Nytt bilde åpnes, trykk igjen på nettverket du er tilkoblet.
  • Slå på "Gjør denne PCen synlig".

Roco 10814 hjelp

Denne pakken omfattes av angrerett for software / digitale produkter - ved brutt forsegling kan ikke produktet returneres / byttes.

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. ROC10814
Produsent Roco